GRIP OP KOSTEN

De financiering van de gezondheidszorg staat onder druk. Inzicht in waar kosten voor worden gemaakt, hoe dit kan worden beïnvloed maar vooral ook wat het rendement is van een investering maken dat een zorgorganisatie grip heeft op kosten.

Zorgvuldig en efficiënt

Door het efficiënte reinigings- en droogproces is een minimale hoeveelheid energie, water en perslucht nodig. Chemicaliën worden hierbij niet gebruikt. Het verbruik van de VMARC is daardoor veel lager dan bij andere machinale reinigingsoplossingen. 

Optimale logistiek

Door de VMARC te combineren met een volledig ingericht logistiek proces, verspilt u geen tijd en heeft u grip op personeelskosten.

De inzet van getrainde en gespecialiseerde medewerkers maakt het bovendien mogelijk om snel een schoon bed op de juiste plek te hebben. Daardoor worden er minder bedden gebufferd door afdelingen en staan er geen schone en vuile bedden naast elkaar. Dit voorkomt kruisbesmetting, en dus een verhoogd risico op infectieuitbraken.

Zo blijft u in control over uw uitgaven.

Track and Trace

De VMARC heeft de mogelijkheid een Track and Trace systeem te integreren. Hiermee heeft u inzicht in de logistieke planning, keuring en het onderhoud van de bedden. Zo bent u geen tijd meer kwijt aan het lokaliseren van bedden.