GRIP OP SCHOON

Wilt u te allen tijde weten wanneer een bed voor het laatst is gereinigd? Wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt? En waar het zich bevindt? Clean Beds on Demand maakt het mogelijk!

Nieuwe norm van schoon

Met de VMARC realiseert u een significant schoner bed en matras dan met welke andere reinigingsmethode dan ook. De eerste metingen tonen na reiniging een reductie van het aantal aanwezige micro-organismen van minimaal 95 procent!

Gevalideerd proces

Het reinigingsproces is reproduceerbaar en daardoor te valideren. Hierdoor kunt u bij diverse accreditaties (NIAZ/JCI Keurmerk) aantonen  dat het proces is geborgd. De VMARC volgt namelijk altijd exact hetzelfde programma.

Zichtbaar Schoon

Het eindresultaat en de (technische) kwaliteitsbeleving,  met de techniek als motor, zijn leidend in onze werkwijze.  Significant schoner betekent voor de gebruiker echter niet direct een betere beleving van schoon. De beleving van schoon hangt sterk samen met de maximale zichtbaarheid van de schoonmakers en het gereinigde ziekenhuisbed. Om deze reden wordt ieder bed, na reiniging door de VMARC en transport door getrainde medewerkers, voorzien van een “schoonlabel”, zodat de gebruiker schoon ook echt ervaart.