INTERESSE IN CLEAN BEDS ON DEMAND?

1. FOCUS OP INFECTIEPREVENTIE

Infectiepreventie in ziekenhuizen wordt steeds belangrijker. De reiniging van bedden en matrassen speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe schoner het bed, hoe kleiner de kans op verspreiding van (schadelijke) micro-organismen. Clean Beds on Demand is een unieke oplossing met maximale aandacht voor infectiepreventie.

2. ROBOTISCHE REINIGING

De VMARC maakt gebruik van geavanceerde robottechnologie. Het matras wordt in de wascabine volautomatisch van het bed gelicht en rondom schoongemaakt en gedroogd. Zichtbaar vuil, zoals bloed of etensresten worden moeiteloos verwijderd en het aantal aanwezige micro-organismen is na reiniging met minimaal 95 procent afgenomen!

3. OPTIMAAL LOGISTIEK PROCES

Door inzet van getrainde en gespecialiseerde medewerkers, beschikt u op het juiste moment en op de juiste locatie over het door u gewenste aantal schone beddden. Immers, schone bedden zijn direct op afroep beschikbaar. Dit voorkomt dat afdelingen bedden gaan bufferen, met het bijbehorende risico op kruisbesmetting. Maximale infectiepreventie en efficiƫntie staan voorop.